Palvelumme

UUDISRAKENTAMINEN

Uudisrakentaminen muodostaa tärkeän osan työnkuvaamme. Uudisrakennuskohteissa erityisesti työn huolellisella suunnittelemisella sekä toteuttamisella saavutetaan laadukkaita ja pitkäkestoisia tuloksia. Kanssamme toteutat vastuullista ja suunnitelmallista rakentamista vaativat työt aina aikataulussa.

 

SANEERAUSTYÖT

Meiltä saat saneeraustyöt suoraan alan kokeneelta toimijalta. Teemme huoneisto-, keittiö-, kylpyhuone- ja saunaremontit yli 15v kokemuksella. Olemme tuottaneet saneeraus- ja remontointityöt hyvällä menestyksellä jo useissa eri asiakaskohteissamme. Kun etsit yhteistyökumppania joka hoitaa työt sovitusti, ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous työstämme. Muistathan, että remontista saat kotitalousvähennyksen!

 

OMAKOTITALOT JA ULKORAKENNUKSET

Rakennamme etupäässä omakotitaloja ja ulkorakennuksia, mutta emme vierasta muitakaan rakennustöitä. Teemme sopimuksen mukaan tiettyyn valmiusasteeseen tai täysin valmiiksi melkeinpä mitä tahansa uudis- ja remonttirakentamista. Urakalla tai tuntitöinä – ripeästi mutta viimeisen päälle laadukkaasti!

 

ERIKOISOSAAMISENA KIVITALOJEN RUNKOPYSTYTYKSET

Usean vuoden kokemuksella. Lammi- kivitalot, Siporex-kivitalot, Legadesign-kivitalot.
Säältä suojaan / avaimet käteen valmiina.

 

Teemme myös kattoremontteja – teemme uutta tai korjaamme vanhaa.

Katso lisäkuvia kuvagalleriasta!

 

Soita tai laita sähköpostia ja kysy lisää!